Egy 16 éves lány mindennapjai (nagy vonalakban) akinek, még mindig fogalma sincs, hogy merre tart.

Ajánlom mindenkinek, aki nem tudja, hogy merre tart.
Aki élete egy adott pontján elbizonytalanodik.
Mindenkinek aki úgy érzi, hogy Ő más.
Aki úgy érzi, hogy nincs tisztában az élettel.
Gyere! Legyünk tudatlanok, felfedező "kölykök" együtt :)



2014. december 2., kedd

Sikerülni fog..

Mikor megszületünk le se szarjuk a világot,  élünk a mi kis rózsaszín álomfelhőnkben ahol körülöttünk forog minden.. Mi vagyunk a főszereplők.
De mi van akkor, mikor már megnövünk?
Továbbá is főszereplők leszünk vagy mi? Erre a válasz a nem tudom...Talán... Lehet,hogy igen és lehet, hogy nem.. Tennünk kell azért,hogy főszereplők lehessünk. .. Mindenki nem olyan szerencsés, hogy mindent megkaphat az élettől igy tennie kell érte.. És olyan nagy baj az ha balamit tennünk kell? Nem vendégek vagyunk a Földön. Mindenki egy okkal lett teremtve Isten által,  és véleményem szerint nem hagyhassuk cserben Őt.  Mindent meg kell tegyünk azért,hogy teljesítsük a "küldetésünket.. Nagyon nehéz az életben  teljesítenünk.. de most tényleg?  Nem éri meg? Dehogynem.  Kérdezd meg magadtól: "Mégis mit akarsz az élettől?" Igaz, hogy most nem vesszük észre, hogy mi a fontos és mi a nem, de idővel ràjövünk és akkor már túl késő lesz..
Épp ezért neki állok tanulni (de azért nem hagyom abba a bloggolást, sőt neki fogok kezdeni egy vlognak is... Valamikor...Majd, egyszer).
Én tudom, hogy mit vár el tőlem az élet és meg ia fogja kapni.. Nem adom fel,  meglesz. És akkor, és akkor nem tudom mi lesz de vagány lesz :-D ..

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése