Egy 16 éves lány mindennapjai (nagy vonalakban) akinek, még mindig fogalma sincs, hogy merre tart.

Ajánlom mindenkinek, aki nem tudja, hogy merre tart.
Aki élete egy adott pontján elbizonytalanodik.
Mindenkinek aki úgy érzi, hogy Ő más.
Aki úgy érzi, hogy nincs tisztában az élettel.
Gyere! Legyünk tudatlanok, felfedező "kölykök" együtt :)



2015. február 21., szombat

Az a pont...

"Mindig van egy pont, ahol az út ketté válik. Abban a hitben válunk szét, hogy az útjaink egyszer majd újra összefutnak. Ahogy távolodunk az úton a másik egyre kissebnek tűnik. De nem baj. Egymásnak vagyunk teremtve. A végén ott fog állni"

Az igazat megvalva, én nem vagyok valami nagy 3MAFF(én így írom és kész :-) ) rajongó, de ez az idézet.. hmm hát hogyismondjam megfogott.
Mindig van egy pont. Mondhatnàm, hogy az élet csupa pontokból áll.  Mindig vagy egy adott pont, amikor valami különleges dolog történik velünk. Vegyük sorra. Egyik legfontosabb "pont", hogy megszülettünk. Fontos "pont" a suli. Ott a "pont", mikor önállósodunk. A "pont" mikor találkozunk a "Nagy Ő"-vel. Mikor csalódunk a "Nagy Ő-ben". Mikor ràbukkanunk a mittudoménhànyadik "nagy ő-re" aki már nem is annyira Nagy Ő, de lehet, hogy a nem a Nagy Ő a tökéletes,  a megfelelő számodra hanem simán csak a nagy ő aki az igazi... Ott a pont, mikor a kislánybòl nő lesz,  mikor a fiúból férfi válik. A nőből feleség,  a feleségből pedig anya. A férfiból férj,  majd meg apa.
Lehet, hogy hülyén hangzik így olvasva, de ez az igazság.
Az egyik legrosszabb "pont" az életünkben mikor valaki/egy fontos személy kilép az életedből. 
Nem muszáj az egy srác legyen. Lehet egy csalàdtag, lehet a legjobb barátod/barátnőd,  vagy csak egy szimpla ismerős.  Lehet, hogy míg el nem veszted, addig nem is veszed észre a jelentőségét. Minden nap találkoztok,  minden nap beszéltek, minden nap együtt vagytok meg minden (nézd el nekem ezt a sok "meg minden"-t. Nem tudok leszokni róla szóval egy kicsit gyakori de attól még... ízéna.érted.meg minden) és észre se veszed, de az életed fontos részévé válik. És akkor egyik napról a másikra elmegy. Az "elmegy" jelentése igaz, hogy elég tág lehet de mondhatni szinte mindegy, hogy hogy vesszük. Elmegy. Meghal. Elköltözik. Elhagy. Soha többé nem látod. Elválnak a útjaitok. Lehet, hogy abban a reményben hagy el/ hagyjátok el egymást/hagyod el,hogy egyszer újra keresztezni fogják az útjaitok egymást,  de mi a biztosíték erre? Ez nem olyan,hogy elcseréltek egy ismerősöddel egy számotokra nagyon fontos dolgot s megbeszélitek ,hogy másnap találkoztok s visszacserélitek. Az élet nem ilyen. Ha elmegy akkor már annyi. Semmi biztosítékod nem marad. Egy pillanat alatt bármi történhet. Minden megváltozhat. Elmegy, S Elveszted. Annyi volt. Vége.
De persze, ti még mindig reménykedtek. Ott van az a halvány kis remény,  ami életben tart. Ami erőt ad minden egyes nap. Minden egyes nap csak azért kászálodsz ki az ágyból és kezdesz neki az "életnek", mert reménykedsz, hogy visszajön. Reménykedsz, hogy újra az életed része lesz. Hogy minden olyan lesz mint régen.
Nincs biztosíték rá, hogy megtörténik, hogy eljön az a nap de reménykedni szabad. A remény fontos. Higgy benne, s talán szerencséd lesz. Lehet,hogy nem de ilyen az élet. Megéri kockáztatni.
Remélj, kockáztass, élj. 
Szeress és engedd, hogy szeressenk.

2015.02.17. Neked Á. :-)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése